Waarmee kan ik u helpen?

Pixaline

Offline

U kunt bij Pixaline voor allerlei soorten offline opdrachten terecht. Van klein tot groot. Van zakelijke tot privé. Zakelijk kunt u denken aan complete begeleiding en realisering van corporate identity opdrachten, waaronder logo en huisstijl, magazines, catalogi, brochures, flyers, verpakkingen, advertenties, POS materiaal, displays, reclame, drukwerk, posters, folders.
Naast zakelijke opdrachten kunt u ook bij Pixaline terecht voor uitingen in de privesfeer, zoals geboortes, bruiloften, exames, verjaardagen, jubileums etc.

Pixaline

Online

Ook voor online campagnes kunt u bij Pixaline terecht. Denk aan ontwikkelen websites (ervaringsdeskundige in WordPress opbouw), nieuwsbrieven, banners, vormgeving van social media campagnes etc.

Pixaline

Freelance

Het is mogelijk om mij in te huren als freelance DTP-er/vormgever. Omdat het bij u gewoon druk is of omdat er andere piektijden zijn zoals vakantie of ziekte. Ik werk vanaf huis maar kan ook op locatie. Dit kan voor één of meerdere dagen per week, voor een bepaalde periode, of een tijdelijk project. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en voorkeur. Informeer naar de mogelijkheden en mijn beschikbaarheid.

Vormgeving is overal

Vormgeving
Kijk maar eens wat bewuster om u heen. Alles ziet er anders uit, heeft een eigen vorm of kleur. Bijvoorbeeld een visitekaartje, een flyer in bus of uw favoriete magazine uit een winkel. Wat denkt u van de ochtendkrant? Of een pak hagelslag? Wanneer u googled op het internet met al die verschillende pagina’s? Wat denkt u van een uithangbord van een restaurant? Een vormgeving die niet past bij je bedrijf, dienst of product werkt niet.
 
Goede vormgeving geeft net dat beetje extra dat het aanspreekt voor u of uw klanten.

Wat is een grafisch vormgever?
Een grafisch vormgever is iemand die zich beroepshalve bezighoudt met het verzorgen van de grafische vormgeving van drukwerk zoals magazine, flyers, nieuwsbrieven en visitekaartjes. Ook is hij verantwoordelijk voor het ontwerp van de (digitale) producten. Er zijn grafische vormgevers en grafische ontwerpers. Qua werk zit er verschil in maar in principe hebben deze 2 functies een grote overlap.Wat doet een grafisch vormgever?

  • Ontwerpen en vormgeven van uitingen in drukwerk, op het gebied van lay-out, typografie, kleurgebruik, illustraties en foto’s.
  • Verzorgen van de grafische vormgeving van websites.
  • Verzorgen van de belettering van reclameborden, voertuigen en winkelpanden.
  • Visueel vertalen van uw huisstijl. Online- en offline.
  • Maken van nieuwsbrieven.
  • Maken en bewerken van afbeeldingen.
  • Bewaken van de huisstijl (zorgen voor eenheid en goede samenhang). 

Wat kan een grafisch vormgever voor u doen?
Stel, je wil een folder uitbrengen. U heeft daar een idee over. Of juist geen. De vormgever helpt u.
 Hij luistert naar uw wensen en geeft advies. Een goede vormgever verrast u met een ontwerp. “Dat had ik nooit zo kunnen bedenken”. En moet er een fotograaf, tekstschrijver of anders ingeschakeld worden? Dat kan de vormgever allemaal voor u regelen.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?